Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Meloen met vruchtensalade recept
Meloen met vruchtensalade recept

Meloen met vruchtensalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het kapje van de meloen af. Verwijder het grootste gedeelte van de zaadlijsten en het vocht. Schep er met een lepel het vruchtvlees uit tot ca. 1 cm van de rand en snijd dit in stukjes of steek bolletjes uit de meloendelen. Meng de stukjes of de bolletjes met de schoongemaakte en in stukjes of plakjes gesneden vruchten. Strooi er de suiker over. Besprenkel de vruchten met gin of citroensap. Zet de uitgeholde meloen en de vruchten salade 2 uur in de koelkast. Schep de vruchten een paar keer voorzichtig om. Vul de meloen met de vruchtensalade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit meloen met vruchtensalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven