Mascarpone- fruittaart van bladerdeeg

Ingrediënten

+ -
print

Voor de bodem:

Voor erop:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Deegroller
  • Bakplaat
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Bestuif het aanrecht met .
  3. Verwijder de velletjes tussen de plakjes bladerdeeg, stapel de plakjes op elkaar en rol met een deegroller uit tot een mooie vierkante lap.
  4. Snijd eventueel netjes bij.
    Kerf met de achterkant van een mes een vierkant erin, ca. 1,5 cm van de rand. (Zo ontstaat straks na het bakken een randje langs de taart en een vlakke binnenkant.
  5. Leg het deeg op een vel bakpapier op een bakplaat en prik er met een vork gaatjes in.
  6. Bestrijk de hele lap met losgeklopt , bestrooi met en bak de bodem 25 minuten in de voorverwarmde oven, of tot hij goudbruin en gaar is.
    Snijd het open, schraap het binnenste eruit en klop dit samen met de door de .
    Smeer de room uit over de bodem, maar laat de randen vrij.
  7. Verdeel het fruit erover, in mooie rijtjes en bestrooi met .
25
25
25

Variaties op Mascarpone- fruittaart van bladerdeeg

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Mascarpone- fruittaart van bladerdeeg
VariatieAantalGang
Mascarpone- fruittaart van bladerdeeg1Nagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem en roomboter bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • vanillesuiker, aardbeien, poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • roomboter bladerdeeg kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in mascarpone
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in roomboter bladerdeeg en mascarpone
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
203 kcal
10%1624 kcal
Vetten
15 g.
21%120 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
10 g.
4%80 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
1 g.
2%8 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Mascarpone- fruittaart van bladerdeeg