Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mangopudding recept
Mangopudding recept

Mangopudding


Ingrediënten


29

Bereidingswijze


Meng de gelatine, suiker en heet water tot alles glad en gesmolten is. Mix in een grote kom de mango puree, de melk en de ijsklonten. Voeg de beide mengsel samen en roer deze tot de ijsklontjes zijn gesmolten. Doe het mengsel in vormpjes en laat deze minstens drie uur opstijven. U kunt ook kleine stukjes mango of ander fruit in de pudding doen. Bij het opdienen kunt u desgewenst de limoen een beetje uitknijpen over het puddinkje.

Allergenen Informatie

Voor dit mangopudding recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven