Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mango-yoghurt ijs recept
Mango-yoghurt ijs recept

Mango-yoghurt ijs


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de mango en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes. Pureer de stukjes in de blender en roer de suiker en de yoghurt door de puree. Schep het mengsel in een diepvriesdoos en laat het in het vriesvak bevriezen. Roer het mengsel geregeld om te voorkomen dat de ijskristallen te groot worden. Serveer het ijs in coupes en garneer met de choclaadjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit mango-yoghurt ijs recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven