Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Mango-limoensorbet met verse frambozensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pureer het mangovlees met de limoen en honing tot moes.
Verspreid het over een stukje bakpapier.
Leg dit afgedekt op een plat bord 2 uur in de vriezer.
Pureer de frambozen met een paar druppels sap helemaal fijn.
Zet dit afgedekt weg.
Neem de bevroren fruitmoes uit de vriezer en hak het in stukjes.
Pureer dit nogmaals, totdat de ijskristallen helemaal fijn zijn.
Doe het in een bak.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mango-limoensorbet met verse frambozensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven