Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

"Mager" Frambozen -yoghurtijs


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Doe de frambozen in een foodprocessor en meng het tot een zacht geheel (of gebruik een staafmixer). Druk het mengsel door een zeef in een kom, zodat de pitjes achterblijven. Voeg de suiker toe en meng goed door elkaar. Meng er de frambozenyoghurt en de griekse yoghurt door. Doe het mengsel in een laag diepvriesbakje, dek af en zet het 2 uur in de diepvries. Zet ondertussen een grote lege kom in de koelkast. Doe het frambozenmengsel in de gekoelde kom en klop met een garde of vork om de ijs kristallen te breken en er een zacht geheel van te maken Doe weer terug in het diepvriesbakje, dek af en laat het in de vriezer 4 uur stevig worden Zet het ijs 30 minuten voor het serveren in de koelkast om het iets zacht te laten worden. Serveer het in bolletjes, garneer met verse munt of /en frambozen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit "mager" frambozen -yoghurtijs recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven