Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Luchtige gemberkwark recept
Luchtige gemberkwark recept

Luchtige gemberkwark


Ingrediënten


Bereidingswijze


De kwark met de basterdsuiker en de gembersiroop heel luchtig kloppen. Met een schone garde of mixer het eiwit in een aparte schaal stijf kloppen. De gember in kleine stukjes hakken. Kwark, eiwit en gemberstukjes luchtig omscheppen en over mooie coupes verdelen. Garneren met een toef slagroom met wat gembersnippers.

Serveersuggesties

Houd je niet van gember dan kun je in plaats van de gembersiroop sinaasappellikeur (cointreau) of sinaasappellimonade gebruiken en in plaats van de gemberstukjes geconfijte sinaasappelschilletjes gebruiken. Garneren met een half schijfje sinaasappel en een toef slagroom.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit luchtige gemberkwark recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven