Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Limoenmousse recept
Limoenmousse recept

Limoenmousse


Ingrediënten


Bereidingswijze


Gelatine 5 minuten weken in koud water. Rasp de limoenen en pers ze uit. Honing in bakje doen en ca. 1/3 van de limoenrasp erdoor roeren. In de magnetron 1 eetlepel water verhitten. Gelatine uitknijpen en in het hete water oplossen. Basterdsuiker, de rest van de rasp en het limoensap erdoor roeren. Mengsel 10 minuten laten afkoelen tot het begint op te stijven. Slagroom met vanillesuiker stijfkloppen. Limoenmengsel erdoor scheppen. Mengsel in ingevette vormpjes gieten en in de koelkast 2 uur laten opstijven. Voor het opdienen de vormpjes even in heet water dompelen, bordje erop leggen, samen keren. Honing erover verdelen en bestrooien met kaneelpoeder.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit limoenmousse recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven