Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Limoen-kokoscrème recept
Limoen-kokoscrème recept

Limoen-kokoscrème


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week de gelatine in koud water. Meng de kokosmelk met de yoghurt, de vanillesuiker en het sap en de rasp van de limoen. Breng op smaak met 5-6 eetlepels suiker. Knijp de gelatine goed uit en los hem op in een pannetje boven laag vuur. Roer hem eerst door een beetje van het kokosmengsel en doe dan de rest door het resterende mengsel. Zet in de koelkast en laat half opstijven. Pureer de frambozen met 2 eetlepels suiker en wrijf ze door een zeef. Laat de abrikozen uitlekken en vang het sap op. Pureer de helft van de abrikozen met het sap. Snijd de rest van de abrikozen in plakjes. Stort de pudding op een bord en serveer hem net de beide soorten puree. Garneer met de abrikozen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit limoen-kokoscrème recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven