Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

"light" tiramisu


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Los de koffie op in kokend water. Roer de marsala erdoor.
Leg 18 lange vingers apart en verkruimel de rest.
Zet in elk van de zes glazen 3 lange vingers rechtop. Verdeel de helft van het koffiemengsel over de glazen.
Klop de ricotta, de sour cream en de suiker met de elektrische mixer door elkaar. Doe dat 4 minuten, of tot het mengsel gaat indikken. Voeg dan de aardbeienpuree toe.
Verdeel de helft van het ricottamengsel over de glazen. Bestrooi met de verkruimelde lange vingers en besprenkel met het overgebleven koffiemengsel. Garneer met het resterende ricottamengsel.
Bestrooi met het gezeefde cacaopoeder en zet de glazen afgedekt 3 uur of 1 nacht in de koelkast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit "light" tiramisu recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven