Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lekkere vlaflip recept
Lekkere vlaflip recept

Lekkere vlaflip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pers 2 sinaasappels uit. Schil de andere sinaasappel en snijd het vruchtvlees tussen de velletjes uit. Was de druiven goed schoon Schil de meloen, verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Roer het gesneden fruit door de sinaasappelsap. Verdeel de vla over 4 hoge glazen en verdeel daar de yoghurt over. Verdeel nu de fruitsalade over de glazen en maak het toetje af met een beetje poedersuiker.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit lekkere vlaflip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven