Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Las Vegas Appeltaart recept
Las Vegas Appeltaart recept

Las Vegas Appeltaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng alle ingrediŽnten voor het deeg. Laat het deeg 15 minuten in de koelkast staan om tot rust te komen. Bekleed de taartvorm met het deeg. Bak de noten met boter en suiker in een koekenpan, totdat de suiker gaat karameliseren. Snijd de repen en de appels. Meng dit geheel samen met kaneel en de noten. Strooi de verkruimelde beschuiten of het paneermeel op het deeg. Bovenop het deeg doet u de appelvulling. Rol het restant van het deeg uit tot een ronde plak en plaats dit boven op de appelvulling om zo de taart af te dekken. Bestrijk de taart met ei en strooi hierover suiker. Steek in het midden van de taart een rond gat, zodat de stoom uit de taart kan ontsnappen. Bak de taart in de bakoven voor circa 60 minuten op 170įC. Laat de afgebakken taart goed afkoelen voor hij wordt aangesneden, zodat de chocolade en karamel goed kunnen stijven.

Allergenen Informatie

Voor dit las vegas appeltaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven