Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Laagjestoetje van yoghurt-banaan-honing-walnoten recept
Laagjestoetje van yoghurt-banaan-honing-walnoten recept

Laagjestoetje van yoghurt-banaan-honing-walnoten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer de yoghurt los. Schep eventueel een deel in een kom, als je alle yoghurt niet nodig hebt.
Pel de bananen en snijd ze in dunne plakjes van ongeveer 1/2 cm.
Schep een laagje yoghurt op de bodem van de glazen met 2 lepel. Voorzichtig, zodat er geen yoghurt aan de wanden van het glas komt.
Leg er dan 5 plakjes banaan overheen, bestrooi deze met de stukjes walnoot en druppel er wat honing, dan nog een laag yoghurt, 5 plakje banaan, stukjes walnoot en als laatste wat honing. Bewaar de toetjes in de koelkast voordat je ze gaat serveren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit laagjestoetje van yoghurt-banaan-honing-walnoten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven