Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kwarkvlokkenpudding


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer de kwark met de melk en de suiker schuimig. Beboter de rand van een springvorm en zet hem op een ronde schotel. Vul de rand laagsgewijs met de cornflakes, kwarkmengsel en appelmoes. De bovenste laag moet uit vlokken bestaan. Zet de pudding koud weg. Verwijder voor het opdienen de rand. Bespuit hem royaal met slagroom en bestrooi hem met (even kort in de koeke.pan geroosterde) de amandelsnippers. Doe hier en daar een kersje of een Frans vruchtje.

Serveersuggesties

Natuurlijk is een zelfgemaakte appelcompote van goudreinetten aan te bevelen, maar je kunt ook goed compote uit een potje gebruiken.

Allergenen Informatie

Voor dit kwarkvlokkenpudding recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven