Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kwarkmousse met blauwe bessen voor buffet recept
Kwarkmousse met blauwe bessen voor buffet recept

Kwarkmousse met blauwe bessen voor buffet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de bevroren bessen ca. 30 minuten op kamertemperatuur komen, of maak de verse bessen schoon. Roer de bessen door de jam. Hak de schuimpjes grof.
Was de citroen grondig met heet water, wrijf hem droog en rasp de schil er fijn af.
Halveer de citroen en pers hem uit. Roer de kwark, de suiker, de citroenrasp en het citroensap door elkaar, Klop de slagroom stijf en spatel hem erdoorheen.
Verdeel 1/3 van het blauwe bessenmengsel over een schaal. Verdeel er 2/3 van de kwark en de helft van de schuimpjes eroverheen.
Maak een nieuwe laag van 1/3 van de blauwe bessen en de overige kwark.
Sluit af met de overige bessen en de schuimpjes

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kwarkmousse met blauwe bessen voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven