Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kruisbessen-compote met vanilleijs recept
Kruisbessen-compote met vanilleijs recept

Kruisbessen-compote met vanilleijs


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Was de kruisbessen en laat ze uitlekken (uit de diepvries dan ontdooien). Was de abrikozen, halveer ze en verwijder de pitten (uit diepvries dan ontdooien). Snijd de abrikozen in partjes. Schil met een dunschiller een stukje citroenschil dunnetjes af. Breng de appelsap, de suiker, de vanillesuiker en de citroenschil aan de kook. Voeg de kruisbessen en de abrikozen toe. Laat het geheel 4 minuten stoven met het deksel op de pan. Verwijder de citroenschil. Roer de allesbinder en 1 eetlepel water glad, Bind de compote met de allesbinder en laat afkoelen. Leg het ijs in bolletjes op de compote.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kruisbessen-compote met vanilleijs recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven