Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kroonprinses van Denemarken recept
Kroonprinses van Denemarken recept

Kroonprinses van Denemarken


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook niet te dikke appelmoes en vermeng het moes met basterdsuiker. Maak de beschuiten fijn en vermeng ze met de overige basterdsuiker en desgewenst met wat kaneel. Doe de appelmoes in een vuurvaste schotel en leg daarop het mengsel van beschuit en suiker. Smelt de boter en giet deze over de inhoud van de schotel. Plaats deze op het rooster vrij hoog in de oven en laat het schoteltje een bruin korstje krijgen. Laat de schotel afkoelen en garneer de bovenkant met stijfgeslagen room.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kroonprinses van denemarken recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven