Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Krokante ijsbol met mangoroom recept
Krokante ijsbol met mangoroom recept

Krokante ijsbol met mangoroom


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bekleed een platte schaal met bakpapier.
Schep er 4 grote bollen ijs op en plaats terug in de vriezer voor 1 uur.
Strooi een mengsel van paneermeel, hazelnoten en kokos in een diep bord.
Splits de eieren, doe de eiwitten in een diep bord en klop los.
Doe de bloem in een derde diep bord.
Rol de ijsbollen eerst door de bloem, dan door het eiwit en dan door het paneermeelmengsel.
Zet de gepnaeerde ijsbollen weer 30 minuten terug in de vriezer.
Rol ze daarna weer een keer door de bloem, eiwit en paneermeelmengsel.
Zorg dat ze goed en stevig gepaneerd zijn.
Zet ze nog eens 30 minuten in de vriezer.
Pureer de ingredienten voor de mangoroom.
Verhit de olie tot 180 graden celsius.
Frituur de ijsbollen 1 minuut. Laat ze uitlekken en serveer met de mangoroom.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit krokante ijsbol met mangoroom recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven