Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Koude vla met een warme saus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer de vlaaivulling voorzichtig door met wat water zodat er een saus ontstaat. Op laag vuur verwarmen.
Schil de appel en snijd deze in schijfjes.
Wanneer de saus heet is, de appelschijfjes toevoegen en voorzichtig door de saus mengen. Pas op dat de appelschijfjes niet breken.
Schenk de vla in mooie coupes en schenk in het midden de warme saus.

Serveersuggesties

Voor de kleintjes: pas op voor het warm/koud. Het lekkerste is om tegelijk op 1 lepel wat koude vla en de warme saus te eten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit koude vla met een warme saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven