Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kokoscrème met warme kersen en verse eidooiers recept
Kokoscrème met warme kersen en verse eidooiers recept

Kokoscrème met warme kersen en verse eidooiers


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer de eidooiers, de vanillesuiker de suiker doorelkaar. Voeg de kokosmelk, de slagroom en de melk toe en roer tot de suiker is opgelost. Zet 4-6 platte oven vaste vormpjes in een ovenschaal of braadslede en giet de kokoscrème in de vormpjes. Giet zoveel kokend water in de ovenschaal dat de vormpjes voor 2/3 onder water staan, Laat het geheel ca. 1 uur stollen in een voorverwarmde oven op 125 graden C. Laat de crème bij voorkeur een nacht in de koelkast afkoelen. Laat de kersen uitlekken. Vang het sap op. Roer 4 eetlepels sap en de maizena doorelkaar. Breng het overige sap aan de kook, bind met de maizena en verhit de kersen hierin. Bestrooi de crème met de bruine suiker. Laat hem onder de hete grill of met een crème-bruléebrander goudbruin karameliseren. Versier met kersen en geraspte kokos.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kokoscrème met warme kersen en verse eidooiers recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven