Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord


Kokos-Kersen Cake (Lactosevrij) recept
Kokos-Kersen Cake (Lactosevrij) recept

Kokos-Kersen Cake (Lactosevrij)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Neem de kersen met het sap en verdik dit met de gelatine. Zeef het bakmeel en voeg de gewone suiker toe, het zout en 1 ei en de kaneel. Voeg beetje bij beetje de melk toe tot een mooi beslag. Neem een ronde bakvorm en giet een dun laagje beslag onderin. Leg op het beslag hele dunne plakjes marsepein en een dikke laag dik geworden kersen op sap. Giet de rest van het beslag erop. Mix de basterdsuiker met de kokos en strooi een laag over het beslag. Bak dit in een voorgewarmde over in ca. 30 minuten op een temperatuur van 200 graden C. Prik met een satehprikker in het beslag na 30 minuten om te zien of het goed gaar is. Snijd punten en serveer met de slagroom apart. Geef dit als toetje, of bij de koffie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kokos-kersen cake (lactosevrij) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kokos-Kersen Cake (Lactosevrij) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Heel erg lekker. Ik heb de marsepein vervangen door een vel rijstpapier en stukjes pure chocolade. Was heerlijk! Volgende keer ga ik de taart groter maken door dubbele hoeveelheid deeg te nemen, wan... Lees reactie
    Tirsch gaf dit recept op 8 juli 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven