

Kokos-Kersen Cake (Lactosevrij)
Ingrediënten
- 200 gram zelfrijzend bakmeel
- 100 gram suiker
- 100 gram bruine basterdsuiker
- snufje zout
- 1 ei
- 150 mililiter lactosevrije melk
- 75 gram kokos
- 200 gram marsepein
- 1 klein potje kersen
- 4 kleine blaadjes gelatine
- 1 eetlepel kaneel
Bereidingswijze
Meer Recepten
- Amaretto-kersentiramisu4 porties
45 minuten
bettyvandijk - Choco-ijs met kersen6 porties
4 uur en 40 minuten
lucyvader - Flensjes met kersen4 porties
30 minuten
lucyvader
Allergenen Informatie
Voor dit kokos-kersen cake (lactosevrij) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Recensies
Het recept Kokos-Kersen Cake (Lactosevrij) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie
-
Heel erg lekker. Ik heb de marsepein vervangen door een vel rijstpapier en stukjes pure chocolade. Was heerlijk! Volgende keer ga ik de taart groter maken door dubbele hoeveelheid deeg te nemen, wan... Lees reactieTirsch gaf dit recept op 8 juli 2012 5 uit 5 sterren
- Home
- Recepten
- Nagerechten
- Kokos-kersen cake (lactosevrij)