Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Koffie-peertje recept
Koffie-peertje recept

Koffie-peertje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Stoof de geschilde peertjes 40 minuten in de koffie met de suiker en het kaneelstokje. Verwijder de peren uit het kookvocht. Neem 125 mililiter van het kookvocht en kook tot de helft in. Smelt daarin de chocolade op een laag vuur. Giet de koffiechocoladesaus ovedr de peertjes Serveren met de stijfgeklopte slagroom en eventueel een bolletje ijs.

Allergenen Informatie

Voor dit koffie-peertje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven