Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Koffie-kwarktoetje recept
Koffie-kwarktoetje recept

Koffie-kwarktoetje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiden: Smelt de boter in een steelpannetje en roer de koekkruimels erdoor. Verdeel dit mengsel over de bodem van de koffiemokken. Zet de mokken in de koelkast. Week de gelatine 5 minuten in koud water. Bereiden: Los de uitgeknepen gelatineblaadjes met de suiker op in de warme espresso en meng dit door de kwark. Zet het kwarkmengsel even in de koelkast. Klop de slagroom stijf en schep het kwarkmengsel er luchtig door. Verdeel de massa over de mokken en strijk de bovenkant glad. Laat de koffiekwark circa 2 uur opstijven in de koelkast. Schaaf of snijd met een scherp mes schilfers van de chocolade. Garneer de bovenkant van de koffiekwark met de chocoladeschilfers.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit koffie-kwarktoetje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven