Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Koffie Dame-blanche recept
Koffie Dame-blanche recept

Koffie Dame-blanche


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet sterke koffie. Laat deze afkoelen. Klop de slagroom met de vanillesuiker. Snijd de bananen in stukjes en meng met wat chocoladesaus. Roer de koffie met het ijs tot het schuimig is en doe de helft van de slagroom erdoor. Verdeel in laagjes met wat banaan in chocosaus over 4 glazen. Zet dit in de diepvries ca. 40 minuten. Toefje slagroom bovenop en geraspte chocolade.

Serveersuggesties

Het is ook lekker met een beetje rum erdoor.

Allergenen Informatie

Voor dit koffie dame-blanche recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven