Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Knapperige kruisbessencrumble recept
Knapperige kruisbessencrumble recept

Knapperige kruisbessencrumble


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Was de kruisbessen en meng ze met 50 gram suiker. Laat het geheel even staan. Smelt 50 gram boter. Laat hem wat afkoelen. Meng de gemalen, 50 gram suiker, een snufje zout, de citroenschil en de vanillesuiker met de bloem. Giet de gesmolten boter erbij en meng alles met de deeghaken van de mixer tot kruimels. Zet het geheel ca. 15 minuten koud weg. Smeer 4 kleine of 1 grote ovenschaal in met boter. Schep de bessen erin en strooi er het kruimeldeeg overheen. Bak het geheel 27.5 minuten in een voorverwarmde oven op 175 graden C. Laat de crumble iets afkoelen.

Serveersuggesties

Lekker met creme fraiche of vanille yoghurt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit knapperige kruisbessencrumble recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven