Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kletskoppen met slagroom en vruchten recept
Kletskoppen met slagroom en vruchten recept

Kletskoppen met slagroom en vruchten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de slagroom met de vanillesuiker en de basterdsuiker stijf. Voeg enkele druppels likeur toe. Bestrooi 6 bordjes met poedersuiker en leg op elk bordje een kletskop. Schep hierop een flinke hoeveelheid slagroom en wat fijngesneden vruchtjes en dek af met het overige koekje. Garneer met een toef slagroom en garneer met wat vruchten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kletskoppen met slagroom en vruchten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven