Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kirsch-Gala recept
Kirsch-Gala recept

Kirsch-Gala


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de eiwitten schuimig met een snufje zout. Voeg dan langzaam de suiker toe (houd wat suiker over voor de coupes) Blijf kloppen tot de eiwitten stijf zijn. Verdeel de kersen over de coupes en schep hier het schuim op. Verdeel de rest van de suiker over het schuim. Ontsteek de gasbrander en richt de vlam voorzichtig op het schuim tot deze lichtbruin kleurt. Voor de alcoholische variant voeg je een scheutje likeur toe aan het sap van de kersen. Heerlijk als dessert tijdens de feestdagen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kirsch-gala recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven