Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kipcocktail met grapefruit recept
Kipcocktail met grapefruit recept

Kipcocktail met grapefruit


Ingrediënten


Bereidingswijze


Dit is een fris voorgerecht en lekker in de zomer. Pers de halve grapefruit uit en snijd de hele in partjes. Roer een sausje van de mayonaise, het gezeefde grapefruitsap, sherry, ketchup, room, peper en zout. Vermeng het vlees met de partjes grapefruit en verdeel dit mengsel over 4 wijde glazen. Giet er het sausje over en zet de glazen een uur in de koelkast.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kipcocktail met grapefruit recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven