Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kerstyoghurtpudding met Cranberrygelei recept
Kerstyoghurtpudding met Cranberrygelei recept

Kerstyoghurtpudding met Cranberrygelei


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook het water met de citroenschillen. Week de gelatine. Haal het kookvocht van het vuur en los de goed uitgeknepen gelatine uit. Meng het citroensap en de zoetstof met de yoghurt en voeg onder voortdurend roeren het gelatinemengsel toe. Voeg de rozijnen en hazelnoten toe. Doe het geheel over in een omgespoelde puddingvorm en laat de pudding opstijven.
Kook de cranberry’s in het water tot deze stuk zijn. Zeef het sap en voeg naar smaak zoetstof toe. Maak het aardappelmeel iets aan met een beetje water en voeg dit onder voortdurend roeren aan het sap toe totdat het goed doorgekookt en gebonden is. Stort de pudding op een bord of schaal en giet de gelei erover. Garneer met zilverkorrels.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kerstyoghurtpudding met cranberrygelei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven