Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kersentaartjes recept
Kersentaartjes recept

Kersentaartjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


1. Halveer de kersen in de lengte.
2. Leg 4 eierkoeken met de platte kant naar onderen op een schaal of bord. Verdeel de slagroom over het midden van de koeken. Leg er 4 eierkoeken met de bolle kant naar onderen op. Druk aan en zorg ervoor dat de slagroom binnen de rand van de koek blijft.
3. Duw rondom de kersen in de slagroom, met de snijkant naar buiten. Bestrooi de bovenkant van de taartjes met poedersuiker.

Allergenen Informatie

Voor dit kersentaartjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven