Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kersencoupe met krokante muesli


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week de gelatine in koud water. Giet de kersen af en vang het sap op. Breng het sap aan de kook. Roer het vanille puddingpoeder erdoor en laat het even doorkoken. Roer de kersen erdoorheen en laat de compote afkoelen. Roer de yoghurt glad met de crème fraiche en 2-3 eetlepels suiker. Druk de gelatine goed uit en los hem al roerend op een gematigd vuur op. Roer er 3-4 eetlepels van het yoghurtmengsel door. Roer het gelatinemengsel en vervolgens door de rest van het yoghurtmengsel. Zet het koud weg tot het begint te geleren. Doe de yoghurt en de kersencmpote om en om in laagjes in 4 glazen en zet ze tenminste 2 uur koud weg. Rooster ondertussen de havervlokken in een droge koekenpan. Strooi de rest van de suiker eroverheen en laat hem goudbruin karamelliseren. Verdeel de krokante muesli over bakpapier en laat hem afkoelen. Verbrokkel de muesli. Versier de kersencoupe met de muesli, de melisse en de poedersuiker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kersencoupe met krokante muesli recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven