Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kersen mousse recept
Kersen mousse recept

Kersen mousse


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de slagroom en de suiker in een beslagkom. Klop de slagroom met de mixer stijf. Schenk de vla in een andere kom. Schep de stijve slagroom steeds in kleine beetjes door de vla. Nu is het mousse geworden. Zet de kom met mousse minimaal een uur in de koelkast. Laat de kersen in de zeef uitlekken. Dep ze nog even goed droog. Door te natte kersen, kan de mousse te dun worden. Schep de helft van de vlamousse in de coupeglazen. Leg de kersen hierop. Hou er 8 apart om het toetje mee te versieren. Schep nu de rest van de vlamousse in de glazen. Strijk de mousse glad. Versier elk toetje met 2 kersen en 2 chocoladeblaadjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kersen mousse recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven