Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Karnemelkpudding met kersensiroop recept
Karnemelkpudding met kersensiroop recept

Karnemelkpudding met kersensiroop


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng in een hittebestendige kom het gelatinepoeder met 2 eetlepels kokend water, roer goed door tot de gelatine is opgelost.
Meng in een steelpan 125 ml water met de kruidnagels en de basterdsuiker . Breng aan de kook. Draai het vuur laag en laat 5 minuten zachtjes koken. Haal de pan van het vuur. Roer het gelatinemengsel door het suiker water tot het is opgelost. Laat afkoelen tot kamertemperatuur en verwijder de kruidnagels.
Roer het gelatinemengsel door de karnemelk. Verdeel het mengsel over de puddingvormen.
Laat minimaal 6 uur opstijven in de koelkast. Ontdooi de kersen
Meng ondertussen in een steelpan het sinaasappelsap met de suiker. Verwarm op middelhoog vuur en roer tot de suiker is opgelost.
Voeg de kersen toe. Doe het deksel op de pan en kook ca. 5 minuten tot de kersen zacht worden, roer de kersenlikeur erdoorheen en laat afkoelen. Haal de puddinkjes uit de vormpjes en ver deel ze over 6 bordjes. Serveer de pudding met de kersensiroop

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit karnemelkpudding met kersensiroop recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven