Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Karnemelkpudding recept
Karnemelkpudding recept

Karnemelkpudding


Ingrediënten


Bereidingswijze


Boen 1 citroen schoon en snijd er een stukje schil van 5 cm af. Pers de citroenen uit. Week de gelatine in een bak met ruim water. Breng in een pan met 1 deciliter water met de citoenschil aan de kook en laat het 10 minuten op laag vuur trekken. Neem de pan van het vuur en verwijder de citroenschil. Knijp de gelatine uit en roer die door het warme vocht. Los de suiker hierin op en roer het scitroensap erdoor. Voeg al roerende de karnemelk toe en laat het mengsel afkoelen tot het geleiachtig wordt. Vet een puddingvorm (1 liter, geen aluminium) dun in met olie en schenk het karnemelkmengsel erin. Laat de pudding in de koelkast in 3.5 uur stevig worden Klop de slagroom met de vanillesuiker stijf. Stort de pudding voorzichtig op een schaal. Garneer met aardbeien en geef de vanilleroom er apart bij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit karnemelkpudding recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven