Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Karamelvla recept
Karamelvla recept

Karamelvla


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de maizena aan met een deel van de koude melk. Breng de rest van de melk met zout aan de kook. Brand de suker in een pan tot ze lichtbruin is. Voeg het water toe en vervolgens de kokende melk. Schenk al roerend met maizenapapje bij de kokende karamelmelk. Breng de vla al roerend aan de kook en neem de pan van het vuur. laat de vla al roerend afkoelen en verdeel hem over 2 schaaltjes.

Allergenen Informatie

Voor dit karamelvla recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Karamelvla heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8.7 / 10 in 3 recensies

 • We hadden al 2 ander recept geprobeerd maar dit is veruit de beste. De andere twee die leken niet eens op vla. Het was iets langer werk dan 15 minuten maar al bij al is dit goed.
  Niels gaf dit recept op 12 maart 2013 3 uit 5 sterren
 • Heerlijk recept, het veroorzaakt echter wel winderigheid.
  Wiemel gaf dit recept op 14 oktober 2012 5 uit 5 sterren
 • Ik heb het gemaakt, en het was verrukkelijk!!! Dankjewel voor dit recept! Ik ga het zeker weer eens maken! Super bedankt!
  Bezoeker gaf dit recept op 19 september 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven