Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Bakfolie
  • Puddingvorm

Bereidingswijze

  1. Snijd de en de oranjesnippers in stukjes.
  2. Week ze samen mer de en de in de en de .
  3. Vet een tulbandvorm en een stuk bakfolie om mee af te sluiten of een warme puddingvorm met deksel in met boter en bestuif deze met de .
  4. Snijd de lange in gelijke stukjes, breek de in stukjes en vermeng met de lange .
  5. Leg het vruchtenmengsel en het koekjesmengsel laag om laag in de vorm tot aan de rand.
  6. Splits 4 en klop 2 en 4 eidooiers los en roer er de , de en de door.
  7. Giet dit voorzichtig in de vorm.
  8. Dek de vorm goed af met de bakfolie of het deksel.
  9. Zet de vorm in een pan en giet hierin kokend water tot 2 cm onder de rand van de vorm.
  10. Laat de pudding op een matig vuur ca. 1,5 uur au bain marie gaar worden.
  11. Verwijder de folie of het deksel.
  12. Laat de pudding even uitdampen en stort deze, serveer de puding met de rumsaus (maar zonder )afkomstig uit mijn receptenboek.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • poedersuiker, suiker, vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • melk is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in bitterkoekjes
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in rum, poedersuiker, suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
165 kcal
8%1320 kcal
Vetten
6 g.
8%48 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
12 g.
4%96 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
7 g.
8%56 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kabinetpudding