Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaanse tiramisu recept
Italiaanse tiramisu recept

Italiaanse tiramisu


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de koffie met de rum. Leg de lange vingers naast elkaar in een lage schaal en sprenkel de koffie erover. Splits de eieren. Klop de eierdooiers suimig met de suiker en schep de mascarpone erdoor. Klop de eiwitte stijf en spatel het door het mascarponemengsel. Schep het mengsel over de lange vingers. Laat de tiramisu afgedekt 4 uur in de ijskast opstijven. Bestrooi het gerecht met cacaopoeder en chocoladerasp.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit italiaanse tiramisu recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven