Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
IJstompouche met advokaatijs en chocoladesaus recept
IJstompouche met advokaatijs en chocoladesaus recept

IJstompouche met advokaatijs en chocoladesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Kook in een pannetje een suikersiroop van de suiker met het water. Laat het afkoelen. Doe de chocolade in een kom en laat het boven een pan met water rustig smelten. Ontdooi intussen het deeg. Halveer de plakjes en prik er gaatjes in met de vork. Bestrijk elk stukje met suikersiroop en bestrooi met het amandelschaafsel. Bak het deeg op een met bakpapier beklede bakplaat in 15 minuten gaar en goudbruin. Laat de plakjes afkoelen. Schenk over de bladerdeeg velletjes (in strepen) de chocoladesaus. Snijd het ijs in plakken. Leg op elk bord een plak deeg en leg daarop een plak ijs of twee bolletjes ijs. Dek het af met een tweede plak bladerdeeg. Garneer het geheel met wat chocoladesaus en wat geroosterde amandelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ijstompouche met advokaatijs en chocoladesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven