Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
IJstaart Chocolate &Friends recept
IJstaart Chocolate &Friends recept

IJstaart Chocolate &Friends


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bekleed de binnenkant van een ronde schaal met plastic folie. Snijd de cake in dunne plakken en bekleed de schaal hiermee. Bewaar een paar plakken om het ijs af te dekken Besprenkel de bodum met de helft van de Amaretto. Hak de pinda's en de chocolade fijn. Snijd de banaan in kleine stukjes,snijd het ijs in grote stukken,en vul de schaal met ijs,de pinda's,chocolade,banaan en kokos. Dek het ijs af met plakken cake en besprenkel de bovenkant met de overgebleven Amaretto, zet tot gebruik weg in de vriezer. Kook in een steelpan het water met de suiker op een matig vuur tot een siroop van 121 graden Klop de eiwitten stijf,giet de hete suikersiroop erbij,langzaam en klop daarna nog 1 5 minuten met de mixer,Haal de ijstaart uit de schaal en verwijder de folie. Leg de ijstaart onderste bovenop een vuurvaste schaal,bedek de ijstaart met de eiwitten met een spatel en zet de ijstaart 5 minuten ineen voorverwarmde oven van 230 graden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ijstaart chocolate &friends recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven