Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ijstaart recept
Ijstaart recept

Ijstaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat het ijs in de koelkast iets zachter worden. Bekleed de vorm met huishoudfolie. Verdeel de helt van de lange vingers over de bodem van de vorm. Druppel er de helft van het sap over. Verdeel de helft van het ijs erover en strijk het glad. Leg er de rest van de lange vingers op en druppel er de rest van het sap over. Schep de rest van het ijs erop en laat het ijs in 1.5 uur bevriezen. Rooster intussen de amandelen in een droge koekenpan lichtbruin en laat ze afkoelen. Keer de vorm op een mooie schaal, verwijder het folie en lepel de saus erover. Bestrooi de taart met de amandelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ijstaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Ijstaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Ik ga hem maken voor de kerst ben benieuwd.
    Bezoeker gaf dit recept op 23 december 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven