Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ijstaart recept
Ijstaart recept

Ijstaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de slagroom stijf met de cacao en de poedersuiker. Stamp de schuimkoekjes (zonder creme) tot grof gruis en schep ze door de slagroom. Neem een ronde schaal om het mengsel in te storten. Stoot de schaal voorzichtig een paar keer op het werkblad zodat er geen lucht achterblijft langs de wand van de schaal. Laat het opvriezen. Stort de taart op een mooie gekoelde schaal en bestrooi hem met de chocoladevlokken.

Serveersuggesties

je kunt met de garnering je fantasie gebruiken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit ijstaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven