Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Ijstaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat eerst alle ingredienten afkoelen tot kamertemperatuur. Breek eerst alle moccaschuimkoekjes in kleine stukjes en doe deze in een mengkom. Klop daarna de twee pakjes klop klop op tot een mooie massa en voeg ze daarna bij de koekjes. Klop als laatst de vloeibare slagroom op en voeg deze bij de koekjes en de slagroom. Meng het allemaal goed door elkaar en giet het dan in een taartvorm. De taart heeft 24 uur nodig om goed te harden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit ijstaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven