Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

IJsschnitt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de chocolade in een pan en smelt die.
Leg een vel bakpapier op een omgekeerd dienblad.
Giet de chocolade hierover en smeer uit.
Zet het 40 minuten in de koelkast.
Hou 8 frambozen apart en prak de rest.
Schep het roomijs in een cakevorm.
Verdeel het sorbetijs erover.
Verdeel dan de geprakte frambozen erover.
Dek af met folie.
Zet 3 uur in de vriezer.
Klop de slagroom met de suiker stijf.
Stort de ijsschnitt uit.
Bestrijk deze met de slagroom.
Versier met de cacao, frambozen en chocolade.

Allergenen Informatie

Voor dit ijsschnitt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven