Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

IJsbonbons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schep met een kleine ijsbolschep of meloenboor kleine gelijkmatige balletjes uit het ijs. Leg deze balletjes op een met papier beklede schaal en zet ze in de vriezer. Smelt pure chocolade au bain-marie. Haal de ijsbolletjes met een vork 1 voor 1 door de gesmolten chocolade. Doe dit wel snel, anders smelt het ijs. Leg de balletjes daarna direct weer in de vriezer en laat ze daarin minstens 30 minuten staan.

Allergenen Informatie

Voor dit ijsbonbons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven