Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

IJs-oeh-la-la!


Ingrediënten


Bereidingswijze


Stamp de kandijkoek (of een deel ervan) helemaal fijn (neem hier even de tijd voor, het lekkerst is als het echt klein verkruimeld is). Snij de aardbeien in plakjes.
Schep wat ijs naar smaak in een kom. Doe de aardbeien erbij en roer het goed door elkaar. Strooi er ruimschoots kandijkoek-kruimels overheen en maak het af met een beetje slagroom en chocoladesaus.

Serveersuggesties

Bewaar de aardbeien niet in de koelkast, want op kamertemperatuur zijn ze lekkerder dan ijskoud en van het ijs wordt het geheel natuurlijk al koud.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit ijs-oeh-la-la! recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven