Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
IJs in spaghettivorm met saus recept
IJs in spaghettivorm met saus recept

IJs in spaghettivorm met saus


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Zet het ijs 7.5 minuten uit de diepvries. Selecteer de vruchten op gaafheid en spoel ze af. Pureer het fruit met de vanillesuiker en het het citroensap. Zeef de saus eventueel nog. Rasp de chocolade fijn. Klop de slagroom stijf en verdeel het over vier platte dessertschaaltjes of bordjes. Druk het ijs in porties door een aardappelpers op de slagroom, zodat er spaghetti ontstaat. Besprenkel het ijs met de vruchtensaus.

Serveersuggesties

Om te zorgen dat het ijs niet te snel smelt, kun je de aardappelpers en dessertbordjes ongeveer 1 uur voor de bereiding in de diepvries leggen. Je kunt ook de porties spaghetti-ijs per portie in middelgrote bakjes leggen en toegedekt in de vriezer laten tot het moment van serveren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit ijs in spaghettivorm met saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven