Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
IJs-Charlotte voor buffet recept
IJs-Charlotte voor buffet recept

IJs-Charlotte voor buffet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bekleed de kom ruim met vershoudfolie. Laat de folie over de rand hangen en zet de lange vingers tegen de rand naast elkaar met de suikerkant naar buiten.
Schep de twee ijssoorten afwisselend in de kom. Bedek het ijs met de resterende lange vingers. Breek of snijd de koekjes bij zodat het ijs helemaal bedekt is.
Zet de charlotte minimaal 1 uur in de diepvries om weer stevig te worden.
Leg een bord op de Charlotte en keer ze samen om. Verwijder de kom en de vershoudfolie. Bind een mooie strik om de Carlotte.
Leg het fruit erop en bestuif met poedersuiker.

Serveersuggesties

J kunt er ook een chocolade Charlotte van maken. Gebruik dan chocoladeijs en chocoladeschaafsel.

Allergenen Informatie

Voor dit ijs-charlotte voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven