Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Huisgemaakte yoghurt recept
Huisgemaakte yoghurt recept

Huisgemaakte yoghurt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de melk met de yoghurt en de vanillesuiker of gebruik vanille yoghurt. Voor de neutrale yoghurt gebruik je volle of magere yoghurt.
Goed doorroeren en uitschenken in kleine glazen potjes.
Zet de potjes in de yoghurtmaker. Na 8 a 9 uur is de yoghurt klaar. Gelijk in de koelkast koelen. De yoghurt is 1 week houdbaar
In de oven: Stel de temperatuur in op 38 graden en een tijd van 8 uur. Volg verder recept.

Serveersuggesties

Gebruik voor volle yoghurt, volle melk en voor magere yoghurt halfvolle of mager melk.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit huisgemaakte yoghurt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven