Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Honingroom uit de tijd van de bijbel recept
Honingroom uit de tijd van de bijbel recept

Honingroom uit de tijd van de bijbel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schep per persoon wat room of yoghurt in een schaaltje. Laat een schaal honing rondgaan, zodat ieder naar smaak een paar eetlepels honing door de room/yoghurt kan scheppen.

Serveersuggesties

In de tijd van de bijbel hadden gezinnen houten kommetjes, die alleen gebruikt werden om aan het eind van de maaltijd de melk en honing in op te dienen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit honingroom uit de tijd van de bijbel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven