Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Honingpeer met chocoladesaus en ijs recept
Honingpeer met chocoladesaus en ijs recept

Honingpeer met chocoladesaus en ijs


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng in een pan 20 mililiter water aan de kook. Voeg al roerend de suiker toe tot het is opgelost. Voeg al roerend de honing toe. Schil de peren, snijd ze doormidden en verwijder de klokhuizen. Kook de peren 10 minuten in het suikermengsel. Laat ze uitlekken en afkoelen. Smelt op laag vuur de chocolade met 75 mililiter slagroom en vanillesuiker. Klop de rest van de slagroom met 1 eetlepel suiker stijf. Schep het vanille-ijs op 4 bordjes en leg de peren ernaast. Schenk de warme chocoladesaus erover. Garneer het gerecht met slagroom.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit honingpeer met chocoladesaus en ijs recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven